Terrass

Terrass

Hei,

Beebi tulekuga tuli meil loobuda oma ägedast euroalustest voodist magamistoas, aga leidsime talle kiiresti uue rakenduse nurgadiivani näol terrassil. Seal on nüüd nii mõnus oma hommikukohvi nautida, kui ilm vähegi lubab ja Bellale meeldib meie uus terrass ka väga 🙂

Nurgadiivan sai kaetud poroloonmadratsiga, mille saime Viljandist mööblipoest üsna hea hinnaga (ca 15€ oli äkki!?) ja Kangadzunglist soetasime meeldiva mööbliriide (seal tasub alati 50-60% soodustusi passida). Lukud külge, natuke õmblemist ja valmis ta oligi. Kangast jäi veidi üle ja nendest tegime lisaks mõned padjad ja oleme tulemusega väga rahul.

Lilli on meil terrassil juba erinevaid olnud suve jooksul – piltidel hetkel siis kipslill ja krüsanteem. Korvid on soetatud varasemast ajast Hortesest (krüsanteemi korv oli muideks talvisel ajal kuuse oma). Kipslille korvi värvisin kergelt üle vesise valge värviga, et ta paremini seinal esile tuleks ja laternad laual on samuti varasemast ajast ning soetatud Bauhausist. Vaiba tegi minu armas vanaema ja lasin tal lisada sinna sisse päris palju kilest piimapakke, et vaip oleks ilmastikukindel ning taaskasutus on meie peres alati teema olnud.

Pirntuled on ammu-ammu terrassi jaoks tellitud Aliexpressist, jõulude aeg kasutasime neid toaseinal (varasem postitus siin). Seekord siis üsna lühidalt ja konkreetselt, aga las pildid räägivad enda eest 🙂

Mõnusat päikselise päeva jätku!

#triinujatanelLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *