Beebiootuse fotosessioon

Beebiootuse fotosessioon

Hei,

Kuna meie peres on fotograaf siis võite ise aimata, kui keeruline oli meil ca aasta tagasi oma pulma fotograafi leida. Mulle, Triinule, sobisid päris paljud, aga no Tanelile ei sobinud mitte keegi :). Lõpuks valisime välja Taneli tuttava, keda ta piisavalt usaldas ja kellega sai enne tehtud ka nn väike testsessioon “Naabrist parem” saate raames. Kõik toimis ja Ingrid oli sel hetkel väga õige valik (varasemaid pulmapilte saate üle kiigata siin ja siin).

Beebiootusega läks natuke lihtsamalt, sest Merilin ja tema ainulaadne stiil oli juba mõni aeg tagasi meile mõlemale silma jäänud. No offence, aga need papude pildid kahevahel jms polnud üldse meie teema. Tahtsime lihtsalt hetke ja emotsioone jäädvustada, mitte niivõrd ümarat kõhtu. Olime põnevil, et kuidas ta suudab inimesed oma kaamera ees südamest naerma ajada ja nii ehedad hetked jäädvustada, aga see oli üsna ruttu selge. Tegemist lihtsalt on äärmiselt armsa, siira ja eheda inimesega, kellel on kohutavalt hea huumorimeel ja sul polegi muud valikut, kui terve sessioon lihtsalt südamest naerda.

Oma piltidega oleme ÜLIMALT rahul ja väikest valikut otsustasime teilegi jagada :).

Piltidel raseduse 32. nädal.

Fotograaf – armas Merilin Mandel

Jumestus – andekas naabrinaine Grete Lill

Asukoht – Kaberneeme rand

Aitäh!

#triinujatanel

 

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *