Cosmeya küünlad

Cosmeya küünlad

All good things start with “C”. Candles, coffee, chocolate and more candles.

Loodus on omadega kuidagi kiiresti sügisesse jõudnud. Sügis on alati olnud mu lemmik aastaaeg – järelemõtlemise aastaaeg.

Ilm tingib rohkem “tubast” aega tassikese kuuma tee/kohvi ja sooja pleedi sees. Vihmast ja tuulist ilma on alati mõnusam akna tagant vaadata ja siis omi mõtteid mõlgutada 🙂 Kuigi sel sügisel on meil peres üks väike tegelane juures, kes armastab õues magada ja seetõttu ka mind rohkem sinna värvilisse värskesse õhku tirib (mille eest olen ma muidugi hiiglama tänulik).

Minu jaoks on sügis alati olnud aeg, kus ma kipun möödunud aastale tagasi vaatama ja samas uusi mõtteid uueks koguma. Jõulude ja aastavahetuse paiku on juba hilja seda teha, siis on käed-jalad “jõulusaginat” ja tegemisi täis.

Uute eesmärkide püstitamise, iseendasse vaatamise ja kogu selle lummava vaikse sügise juurde lisan alati erinevaid “meeleolu loojaid”. Sel sügisel on lisaks akustilisele kitarrimuusikale ja kummeliteele minu südame võitnud Cosmeya küünlad.

Looduslikud sojavaha küünlad, mis on lõhnastatud erinevate eeterlike õlidega (teepuu, lavendel, magus apelsin, rosmariin, sidrun/geraanium, kadakamari, eukalüpt, piparmünt, patšuli, bergamot, sidrunhein, ylang-ylangi). Lisaks sellele, et küünlad lõhnavad hästi (ei tahma) ning põlevad koguni kuni ca 20h (suurus 90ml), näevad nad ka eriti stiilsed ja armsad välja.

Roosa-kuldse kaanega täidavad nad imehästi sisekujunduselemendina oma rolli ja seotus erinevate tähtkujudega, muudab nad kuidagi mõnusalt personaalseks.

Wink-wink – väga armas jõulukingi idee sest küünlaid ei ole kunagi liiga palju 🙂

Sellisel sombusel ajal on lihtne küünaldega kodu natuke mõnusamaks, hubasemaks ja romantilisemaks luua ja seetõttu lõime kampa Cosmeya väikese ja armsa perega ning kuni 31.10.2017 on Teil imeline võimalus kasutada meie blogi sooduskoodi  TTARU15 Cosmeya e-poes ja soetada küünlad omale -15% soodsamalt.

Seniks aga soovime kõigile mõnusat rahulikku ja värvilist sügist ning loodan, et vihmasest ilmast tingituna on teil kõigil ehk natukenegi rohkem aega teineteise, oma pere ja iseenda jaoks.

Tervitustega,
Triinu
#triinujatanel

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *