Portugal, osa II

Portugal, osa II

Hej,

eelmisel aastal õnnestus meil Triinuga üpris ootamatult reisisihtkohtade nimekirjast Porto ja Portugal maha tõmmata. Seal on tõesti väga ilus, kuidagi hoopis teistmoodi, mistõttu oleme juba omavahel ka rääkinud, et perega läheme kunagi sinna kindlasti tagasi. Lisaks viis mind, Tanelit, sinna veel üks oktoobrikuine tööreis ning nüüd, kui väljas on põskenäpistavalt käre pakane, on just see õige aeg tagasi vaadata. Ehk hakkab ka natuke soojem 🙂 .

Piltidiseeria – ookeani ääres asuv kuurortlinn Aveiro, veinikelder Caves Primavera ja mõistagi maagiline Porto vanalinn.

Kohalik traditsionaalne roog, röstitud põrsas (Leitão assado à Bairrada).

Portugal, oktoober 2017.

#triinujatanelLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *