Lastetoa loos

Lastetoa loos

Nüüd on juhtumas kohe midagi väga suurt ja ägedat.

Mäletate kui ma rääkisin sellest, et kõige raskem on olla lihtsalt ema, et kui palju on mul dilemmasid ja et ei teagi kohe mida oma eluga peale hakata ja kuhu suunas siin maal edasi liikuda. Pauhh! Saada universumile sõnum ja kohe hakkavad asjad Sinu jaoks tööle. Igatahes on mul viimasel ajal täielik mõtete ja ideede laviin ning sellele lisaks võttis minuga ühendust armas Brit, kes on ühe ülimalt ägeda Hollandi ettevõtte Little Dutch maaletooja Eestis.

Nende tooted olid mulle ammu-ammu silma hakanud (Aaronil mänguasjadest juba üht-teist oli olemas) ja nüüd hiljuti hakkasid nad maale tooma ka lastetoa tapeete, värve ja bordesid. Kõik teavad ju kui suured “tapeediarmastajad” me Taneliga oleme, AGA mõningatel juhtudel, pean tõdema, et tuleb oma arvamust muuta. Little Dutch’i  tapeedid on üliägedad kui neid õigesti ja maitsekalt kasutada ning muu sisustusega kokku mängida. And here comes the BOOM! Nende armas meeskond tegi TTARU’le ettepaneku, et kas ma oleks nõus nendega koostööd tegema ja aitaksin lastetubasid kujundada, kuna neile väga meie “käekiri” meeldib.

And here I was, pea hirmsaid mõtteid täis, et kuidas ma selle kõigega ikka lapse kõrvalt hakkama saan. Naljakas on see, et elu mängib kõik ise kätte ja veelgi naljakam on see, et nüüd ligi 30’selt jõuavad nooruses unistatud unistused tee mu juurde tagasi. Ma nimelt lõpetasin enne gümnaasiumi lõpetamist Viljandi Kunstikooli ja lõputööks kujundasin oma toa. Siis noore tüdrukuna unistasin ikka, et kunagi hakkan kodusid kujundama. Vahepeal eksisin teelt ja nüüd olen märkamatult tagasi sisekujunduse juures. Tagantjärele mõeldes eks vahepealne “Naabrist Parem” saade jms andsid ju tegelikult märku, millega ma tegelema peaks, aga ma ei osanud neid märke siis märgata. Igatahes olen ma elevil ja ootan huviga kuhu ja kui kaugele see tee mind viib …

Niisiis asjast ka, panime Little Dutch meeskonnaga pead kokku ja mõtlesime, et teeme ühe ülivinge loosi. Ma eriti igausuguste giveaway‘de fänn pole, aga kui see üldse ette võtta, siis ikka vingelt.
Siit see siis tuleb, ME LOOSIME VÄLJA TOA!

Loosimise reeglid on klassikalised:

  • Otsi instagramist üles Little Dutch Estonia konto ja hakka neid jälgima, neil on päris palju ägedaid asju
  • Mine minu instagrammi ja hakka mind jälgima (kui Sa seda veel ei tee 🙂 )
  • Otsi minu konto seinalt üles loosimise pilt ja kirjuta kommentaariumisse, kellele soovid uut tuba ja miks ning kutsu 2 sõpra ka osalema.

Loosimise võitja saab soovitud tuppa vabalt valitud tapeedi, värvi või poordi Little Dutch tootevalikust ning samuti laelambi ja voodipesu. Boonusena tuleb meie pere ja aitab Sul valiku teha nii, et kõik omavahel kenasti kokku sobiks ning vajadusel nõustame ka muude pisidetailidega ehk siis tooted ja kujundusteenus meie poolt ning võitjale endale jääb vaid teostamisrõõm (sest nagu kõik juba teavad, tapeetida me ei oska :D)!

Võitja loosime välja 1. juunil, edu!

#triinujatanel



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *