Uus töönurk

Uus töönurk

Hei,

Kaua tehtud kaunikene. Uus töönurk sisaldab endas üsna vähe ja on meile omaselt minimalistlik – laud & tool, riiul, seinavõrk and thats about it. 

Laua lugu on seejuures eriti eriline, sest selle tegime taaskord ise. Keevitamist vajava osa küll lasime teha 🙂 .  Esialgu oli plaanis soetada JYSK’ist antud laud, et noh, lähme lihtsama ja soodsama vastupanu teed, ikkagi ajutine elamispind ja pole ju palju vaja. Aga siis saime aru, et tegelikult tahame ikkagi midagi enamat ja nagu ikka need “enamad” maksavad disainipoodides üsna palju ja hetkel on iga sent suurema eesmärgi nimel arvel. Panime idee paberile koos sobivate mõõtudega, andsime keevitajale üle ja mõne aja pärast oligi raam valmis. Must metallivärv peale, OSB-plaat mõõtu, natuke lihvimist ja Taneli kuldsed käed jälle ilusa asja valmis saanud.

Väikesse veeavarii tõttu oli meie linnakorterisse tarvis uusi kuusnurkseid riiuleid ja läksime neid siis JYSK’i jahtima. Boonusena leidsime selle eriti vinge isendi, liigendatud metallist riiuli. Istub töönurka nagu rusikas silmaauku.

küünlajalg, valge lõhnaküünal ja pisike hall vaas pärit H&M Home’ist

Eriti rahul oleme aga hoopis selle metallist võrguga. Kui keegi mäletab, siis meie korteris on ka säärane metallist ruudustik esikus ning kuna see on väga praktiline ja ka stiilne sisustuselement, siis tahtsime kindlasti midagi sarnast töölaua juurde. Kaks aastat tagasi nägime tolle esimese leidmisega tohutut vaeva ning enne kui see ruudustik meie esikusse jõudis, oli ta eelmises elus ühe koduvaiba stendi põhi hoopis 🙂 . Nüüd läks kõik palju lihtsamalt! Triinu avastas Instagramist meie oma eesti tegija RaudRuut ja nende kihvtist tootevalikust see võrk pärinebki.

Vahetult enne Viljandimaale kolimist sattusime Balti jaama turu taaskasutus poodi “Sõbralt sõbrale”. Triinule omaselt leidis ta sealt lausa 2 vaasi, mis meil kolimise/pakkimise ajal olid täpselt puudu 😀 , kuid saadud “saagi” tegelik pärl oli väga lihtne ja minimalistlik laualamp (1.50€). Keerasime sellele lihtsalt väikse dekoratiivse LED-pirni otsa ning valmis me töönurk oligi!

#triinujatanelLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *