Perega ERM’is

Perega ERM’is

Hei,

ERM’i tahtsime juba nii ammu minna ja möödunud pühapäeval meil see siis lõpuks õnnestuski. Taneli sünnipäevaga seoses otsustasime (viimasel hetkel muutunud plaanide tõttu) veeta 2 päeva Tartus. Nii palju uut on seal ju avastada: V-spa, ERM, Gardest ja Tagurpidi maja. V-spa oli paraku täis ja ööbisime siis Hektor Design Hostelis (kuhu olime tegelikult ka ammu tahtnud minna), mille kohta on meil ainult palju kiidusõnu, aga seekord sellest pikemalt rääkima ei hakka.

V-spa vee- ja saunakeskuses käisime siis ära laupäeva hommikul. Saunamaailmasse ei hakanud minema, sest väikse lapse kõrvalt ilmselt ei oleks eriti jõudnud ja üksi (sest üks peab lapsega olema) pole ka päris “see”. Oli täitsa tore ja vahva ning lastele on mõnusalt palju tegemist, aga suuremat WOW‘d meis ei tekitanud. Ilmselt oleks kogemus koos ööbimise ja saunamaailmaga teine.

Gardest‘is (uus kodu- ja aianduskeskus) saime samuti käidud ja ägeda maja ära nähtud, sisult ootasime ilmselt veidi rohkemat, aga mis seal ikka. Samas sukulentide valik oli seal üllatavalt uhke (suutsin seekord ilma ühegita koju tulla), aga luuderohu haarasin ikka kaasa, hädasti oli teda meie töönurka vaja.

Aga ERM, oi see meie Eesti Rahva Muuseum on ikka UHKE! Paarist tunnist jäi kohe kindlasti väheks, aga lapsele oli just täpselt parasjagu. Ehk õnnestub meil sinna kunagi ka terveks päevaks kahekesi minna (silmapilgutus vanaemale ja -isale). Igatahes külastasime A-maniga “Uurali kaja” ja talle (meile ka) see tohutult meeldis ning soovitame lastega 100%. Samuti tegime põgusa külastuse “Ise tehtud Eesti” näitusele, kuhu peaks kindlasti oluliselt rohkem aega varuma kui meil seda oli.

Pikka juttu ei tee, las pildid räägivad enda eest!
#triinujatanelLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *