Võbelev küünlaleek ja praksuv kaminatuli

Võbelev küünlaleek ja praksuv kaminatuli

Esimese külma ja lumega valdab mind alati tohutu vajadus vaikse muusika ja elava tule järele. Olgu selleks siis võbelev küünlaleek või praksuv kaminatuli.

Sel talvel on meil Jakobsonis eriti hea võimalus elutoa kaminahju ja magamistoa ahjuga meeleolu luua. Portugalist koju tulles tegin kohe õhtul magamistuppa ahju tule ja see mõnus sume elava tule punane valgus pimedas toas vaikselt praksumas – oehh, sellel kohe on mingi eriline võlu. Nii mõnus! Ei saa ükski keskküte selle tunde ja eheduse vastu ning selle nimel olen valmis mõnikord täiesti vabatahtlikult natuke varbaid külmetama (kuigi mul on mõnusad vildist sussid, aitäh Iittalale).

Juba mitmendat korda on mul au ja rõõm jõulude eel teha koostööd Prismaga ning käia uudistamas nende sisustustoodete valikut. Viljandis meil Prismat ei ole, mistõttu on see väike shopingutuur pealinnas minu jaoks alati isegi natuke ekslusiivne 🙂

Nagu kõik teavad, siis ma olen väga skeptiline ja valiv asjade osas, mida omale koju “vean”, seega ma sinna kunagi suure saagi järele ei torma, vaid püüan leida midagi, mis mulle päriselt meeldib, mida vajan ka ja mis on ajatu ning ilus.

Seekord tõin endaga koju kaasa kolm toodet. Selle sama puudekorvi, millesse ma koheselt kiindusin ja mida meil ka väga vaja oli ning mis tegelikult sobib ideaalselt ka näiteks pleedide, ajakirjade või mille iganes hoiustamiseks.

Iittala küünlajala (link on küll valet värvi tootele, kahjuks õiget veebist ei leidnud), mille sarnast meil veel polnud ja mille ma ilmselt vahetan paari teise vastu välja, sest tee mis tahad, Iittala kohe oskab. Küünlajalg, lisaks sellele, et ta on äärmiselt ilus, minimalistlik ja väga kvaliteetne, on veel ka ülimalt hästi tehtud ja läbimõeldud just turvalisuse aspektist vaadatuna. Surusin küünla sisse ja ta koheselt püsis, ei mingit sättimast ja eelnevat küünla sulatamist ega midagi. Ei mingit hirmu, et kas küünal ikka sirgelt püsti püsib ja kas küünlarasv maha tilgub. Iittala on ikka alati hea investeering!

Last but not least, soetasin omale selle armsa laualina, millele ma kavatsen uhkusega jõululaua katta. Mulle need sädelevad punased ja rohelised tooted no kohe üldse peale ei lähe ja just selline laudlina on see, millega olen nõus jõuluõhtul oma pere laua katma. Lihtne ja armas, aga samas annab nii hästi mõnusa meeleolu edasi.

Olen järjekordselt Prisma sisustustoodete valikuga ülimalt rahul ja soovitan teilgi kiikama minna.

Mõnusat kulgemist!

Postitus valmis koostöös Prisma PeremarketigaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *